خرید و دانلود فصل دوم پایان نامه مرگ و جایگاه آن در قرآن با فرمت docx در قالب 19 صفحه ورد بصورت کامل و جامع با قابلیت ویرایش

 

 


مرگ همواره برای انسان، مسئله ای ناشناخته و مبهم بوده است. همین ناشناخته بودنِ مرگ باعث شده است که انسان در طول تاریخ بدان بیندیشد و در پی شناخت اسرارِ آن برآید.مرگ، به عنوان حقیقی ترین پدیده زندگی، همواره موضوع تفکّر و اندیشه انسان بوده است. از آنجا که انسان حیات و سرنوشت زندگی خود را با مرگ عجین شده می داند، پیوسته در پی شناخت و درک مفهوم و چیستی مرگ می باشد. انسان به مرگ می اندیشد تا معنای زندگی و فلسفهبودنِ خود را دریابد. از این رو موضوع مرگ همواره برای شاعران دست مایه اندیشیدن و دغدغه فکری بوده است. مبهم و ناشناخته بودن معنا و مفهوم مرگ، باعث شده است که دیدگاههای متفاوتی به دنبال داشته باشد و هرکس متناسب با جهان بینی و نگرش فکری خود، تصوّر خاصی از مرگ پیدا کند.

 

 

 

سؤال هایی که برای انسان در رابطه با مرگ پیش می آید، بیشتر بیان کننده دغدغه انسان از سرانجام و سرنوشتِ خود است. سؤال هایی از این قبیل که: « آیا مرگ پایانِ هستی انسان است؟»، « انسان بعد از مرگ چه سرنوشتی خواهد داشت؟»، « آیا انسان با مرگ نیست و نابود می شود یا دوباره بعد از مرگ زنده می شود و حیاتِ دیگری خواهد داشت؟» اینها سؤال هایی است که ممکن است برای هر انسانی در اندیشیدن به مرگ پیش بیاید.انسان بیشتر به خاطر دغدغه سرنوشتِ خود است که به مرگ می اندیشد. 

 

 

 

فهرست مطالب
مقدمه و کليّات 2
مرگ از دیدگاه قرآن 2
اسطوره جاودانگی 3
حیات دوباره، نمودی از جاودانه اندیشی انسان 5
 فنای جسم و جاودانگی نفس 7
جدالِ مرگ و زندگی در انسان 8
ترس از مرگ 01
مرگ و ناامیدی(یأس) 11
 مرگ و عشق 13
خواب و مرگ
منابع