خرید و دانلود کتاب مقدس شریعت کی سوگماد جلد 1 و 2 نوشته پال توئیچل The Shariyat Ki SUGMAD

 

 


شریعت کی سوگماد نام کتابی است که اکنکار آن را کتاب مقدس خود قرار داده است. این کتاب‏ که نوشتۀ پال توئیچل است حاوی مطالب پراکنده‌‏ای است که در اغلب کتب اکنکار نیز مشاهده می‌‏شود. پندار اکیست‌‏ها بر این است که این کتاب‌‏ها از زمان «راما» دهان به دهان نقل شده است. اکیست‏‌ها «راما» را نخستین ناجی نوع بشر می‌دانند که از عمق جنگل­‌های تبت ظهور کرد و به سرزمین‌­های پست سفر نمود و بالاخره در سرزمین «پارس» توقف کرد. او آموزه‌­های خود را در این سرزمین به گروهی از عارفان که به «مُغان» مشهور شدند ارائه داد. اکنکار ادعا می‌کند یکی از این چهره‌ها «زرتشت» خردمندِ پارسی بوده است. ادعا بر این است که این کتاب، کُهن‌‏ترین نوشتۀ سیارۀ زمین است.

 

 

اکیست‏‌ها می‏‌پندارند کتاب مقدس شامل حکمت و علم‏‌الاسراری است که به طبقات گوناگونِ جهان‌‏های معنوی تعلق دارد. آن‏‌ها این کتاب را جوهرۀ دانش الهی می‌دانند که منبع الهامات لایزال الهی است. بنا به گفتۀ اکنکار، پیشینه‌‏ی تاریخی این کتاب به قبل از تدوین تاریخ برمی‌­گردد.آن‏‌ها می‌­گویند این کتاب حدود دوازده جلد است که هر یک از آن‏‌ها در فصل­‌های دوازده تا پانزده‏‌گانه تدوین شده‌­است. هر یک از این فصل‌ها نیز شامل بیش از سی ‏هزار کلمه است و از ابیاتی تشکیل شده که به آن‏‌ها «کانتوس» گفته می‌شود. «کانتوس» همان نثر مسجع را گویند که جملاتی است میان «سوگماد» و مُرید اصلی ‏اش «سات نام» که پروردگار طبقه روح است.اکیست‏‌ها مدعی­‌اند که جلدهای دوازده ­گانۀ شریعت کی سوگماد، هر کدام در طبق‌ه‏ای از طبقات عالم نگهداری می‏‌شود. محل نگهداری هر یک از این مجلّدات را «معبد حکمت زرین» نام نهاده‌­اند. استادان پیشین اکنکار این کتاب‌‏ها را درون معابد حکمت زرین محافظت می‌‏کنند. به این محافظان، «نگاهبانان معابد حکمت زرین» می‏‌گویند که وظیفۀ اصلی آن‏‌ها مراقبت از این کتاب‌هاست. بنا به اعتقادات اکنکار چون «سوگماد» خود نمی‌‏توانسته از این کتاب‏‌ها محافظت کند این استادان را به نگهبانی برگزیده است تا از شر دیگران در امان بمانند.

 

 


 تحلیل و بررسی
اکنکار اعتقاد دارد این کتاب‌‏ها از زمان‏‌های دور که به دورۀ انسان‏‌های پیشین نیز می‏‌رسد، وجود داشته است. آن‌‏ها بر این باورند که اکنون با مهیا شدن شرایطِ نشر، پال توئیچل به ترجمۀ بشری آن‏‌ها پرداخته است. تمام اکیست‏‌ها معتقدند ترجمۀ «پال توئیچل»، ترجمۀ واقعی «شریعت کی سوگماد» است و او هیچ‌گونه دخل و تصرفی در آن نکرده است.با مراجعه به متن شریعت کی سوگماد با مواردی روبه‌رو می‏‌شویم که پذیرفتن این ادعاها بسیار مشکل می‌‏شود. وجود وقایع و شخصیت‌‏هایی که در طول تاریخ زیسته‌‏اند و بیان خاطرات آن‏‌ها، پذیرفتن فرا تاریخی بودن این کتاب را محال می‌‏سازد. وجود وقایع به‏‌خوبی نشان می‌‏دهد، نویسنده کتاب را پس از این وقایع به نگارش درآورده است و امکن قدمت آن وجود ندارد. چگونه ممکن است کتابی که به نسل‏‌های پیشین و گونه‌‏های سابق بشر تعلق دارد، خاطرات و وقایع کنونی و یا تاریخی را بیان نماید.

 

 

 

فوبی کوانتز که بارها در کتاب مقدسِ ادعایی، نام او برده شده است و برخی او را استاد فردوسی، پارسی‌‏گوی سِتُرگ، می‌دانند، در قرن دهم می‌­زیسته است. وقتی در کتابی نام او به میان می‌‏آید و سخنان او را بیان می‌کند، بدین معنا است که این کتاب بعد از او نگاشته شده است.وجود نام استادانی چون «یائوبل ساکابی»، «گوپال داس» و «رامی‏نوری» شواهد دیگری است که شریعت بعد از ایشان نوشته شده است. جالب این‌‏که در جلد اول این کتاب، نام برخی از استادان آمده و به سخنان ایشان که به نقل از همین «شریعت کی سوگماد» است استناد شده است؛ «گوپال داس» با تکرار کلماتی از شریعت کی سوگماد ادامه می‌دهد: «کسی که از اک پیروی می‌کند هیچ‌گونه فرض مسلمی ندارد...»چگونه ممکن است کتابی، مطلبی را به نقل از خودش، آن هم در دوران پیش از تاریخ نوشته باشد! هم‏چنین در افتادن این کتاب با ادیان اصولی و بردن نام آن‏‌ها نشان می‌‏دهد که این کتاب بعد از نزول این ادیان و یا ابداع آن‌‏ها نگاشته شده است. نزدیک‌ترین وقایعی که در این کتاب بدان اشاره شده، گزارش‏‌هایی درباره «پدر زاسک» (peddar zaskq) است. پدر زاسک نام معنوی است که پال‏ توئیچل برای خود برگزیده است. گفتنی است نام وی با قید زمان حال آمده و جالب این‌که صفت «استاد حقِّ در قید حیات» نیز برای ایشان به ‏کار رفته است. این‌ها دلایلی است که نشان می‌دهد این کتاب را خود پال ­توئیچل نوشته و هرگونه ادعای باستانی و فرا تاریخی آن به جدّ با چالش روبه‏ رو است.

 

 

 


فهرست جلد اول
فصل اول-اک-صدای مقدس سوگماد
فصل دوم- درک سوگماد
فصل سوم- دکتر اک-مارگ
فصل چهارم-قلمرو سوگماد
فصل پنجم-سلسله مراتب معنوی
فصل ششم- استاد اک در قید حیات
فصل هشتم-آخرین و مهمترین دستاورد چلا
فصل نهم-رویاهای سوگماد
فصل دهم-هدف از نیروی کل
فصل یازدهم-راه کمال در اک
فصل دوازدهم-گنجینه های آسمانی اکنکار


فهرست جلد دوم
رویابین جاویدان اک
بشارت جاویدان اک
چهار زواس (قانون)اکنکار
شب عاشق زندگی است
گاکو، جهان هستی یا جهان وجود
اسناد کراس
تسلیم  زندگی
اک، تعالیم مقدس
الهامات لائی تسی
قوس جهان بهشتی
فرهنگ اکنکار
حلقه های وصل اک